Izlet u Krapinu – nagrada za sudionike školskih natjecanja

Muzej krapinskih neandertalaca ovog je proljeća hit destinacija za hrvatske osnovnoškolce i za organizirani se posjet morate najaviti puno prije nego ga namjeravate posjetiti. Zašto? Evo što kao odgovor možete pročitati na službenim stranicama Muzeja:

Novi Muzej krapinskih neandertaca slovi kao jedan od najmodernijih i najsofisticiranijih muzeja svijeta. Bogat najnovijim tehnološkim dostignućima uz brojne vizualne, olfaktivne i ine senzacije, donosi nam fascinantan svijet neandertalaca, ali i baca nas u vrijeme samog početka svijeta pa tako posjetitelji mogu uživati u rekonstrukciji kozmičke evolucije i bar na tren osjetiti svu snagu prapočetka.

Razmišljajući kako nagraditi učenike koji su ove školske godine sudjelovali na različitim školskim natjecanjima, zaključili smo da je posjet krapinskom muzeju prava stvar. I nismo se prevarili! Muzej je stvarno takav kakvim ga se opisuje, a nas je k tome pratilo i prekrasno sunčano vrijeme pa je nagradni izlet itekako uspio.

clip_image002

http://www.vecernji.hr/kultura/fotospecijal-krapinskog-muzeja-kako-je-zivio-pracovjek-clanak-101123

Pravo na izlet zaslužili su učenici koji su uložili dodatni trud kako bi se spremili za natjecanja iz hrvatskog jezika, njemačkog i engleskog jezika, matematike i informatike, kemije, vjeronauka, geografije, nogometnog natjecanja i prve pomoći. Dakle, šaroliko društvo od 4. do 8. razreda i njihove mentorice i mentori, preko sto učenika ili 1/3 velikobukovečkih školaraca.

„Na ovaj smo način željeli nagraditi sve učenike za njihov trud, ali i potaknuti ostale da se sljedeće godine i oni uključe u školska natjecanja. Svaki učenik je u nečemu dobar i njegov razvoj treba poticati, a ponekad je ovakva stvar pravi poticaj“, rekla je ravnateljica OŠ Veliki Bukovec Terezija Šalamon.

clip_image004

 

Preporuka: svakako posjetiti!

 

 

 

 

http://www.krapina.hr/default.aspx?id=40

Oglasi

Jedna misao o “Izlet u Krapinu – nagrada za sudionike školskih natjecanja

  1. Povratni ping: O čitanju i knjigama, ali i o još puno toga… | Pogled kroz prozor

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s